På jagt efter dinosauræg

Hvad går legen ud på? 😍

Vi elsker at tage på eventyr med børn. Og faktisk, har vi hos os næsten altid noget eventyrligt planlagt, når du skal på udflugt 🦄 .. Det øger barnets gejst til at være med på tur, sætter fantasierne i gang, og giver os alle et større formål med turen.

I den her er vi på jagt efter dinosauræg! 🥚🦖 Dit barn ved nok, at dinosaurer levede en gang, men er det muligt, at der stadig kunne leve et par stykker i dag?

Legen er lavet sammen med Nicolai Varney, medejer af
LalaToys og profilen @nicolaivarney

På jagt efter dinosauræg 🦖

Forberedelsestid5 minutes
Antal børn1 æg
Legekategori☀️ Udendørs, 🗺 På eventyr

Stem om legen er god eller sjov

👇

5 from 1 vote
Print opskriften

Sådan gør du:

  • Tag dit påskeæg, legetøjsæg eller fx. hjemmelavede papæg og læg dine lækre snacks i. Brug sølvpapir til at vikle rundt om ægget, så det rigtigt glimrer i solens stråler, når dit barn får øje på det..
  • Fortæl ham/hende at I skal ud på tur for at finde dinosaur æg. “Du har hørt rygter om, at der har været dinosaur” i skoven/bakkerne/hvor du nu skal hen, og forsøg at skabe en spændende stemning omkring, at I nu skal på skattejagt efter forhistoriske dinosauræg! 🦖🥚
  • Hold påskeægget hemmeligt i en taske eller lignende, når i er ude på eventyr. Når I har fået passende langt og finder et sted, fx. under et træ, der giver mening at gemme ægget, afleder du barnets opmærksomhed og lægger ægget. Så er det bare at motivere til at lade ham/hende finde det 😍
Vis os jeres kreationer og legTag @lalatoysdk eller brug hashtag #legoglæring

Vi elsker at reposte jeres lege 😍

Lej legetøj der matcher dit barns udviklingEt bæredygtigt alternativ til køb af legetøj - Lalatoys.dk
Shop legetøj på LalaToys

Find det rette (og skjulte) læringslegetøj til dit barn med vores e-bog

Studier viser, at 5-7 legesager er "the sweet spot" for at børn udvikler sig og ikke bliver overvældet. Læs vores e-bog om leg og læring 0-5 år.?

Vi deler ikke din mail med nogen